ÞÓã ÇáÇÓÆáÉ æ ÇáÇÓÊÝÓÇÑÇÊ áÚãá ÇáÓíÑÝÑÇÊ ÇáÎÇÕÉ [ ÞÓã ÎÇÕ áÃÓÆáÉ æÇÓÊÝÓÇÑÇÊ Úãá ÇáÓíÑÝÑÇÊ ÇáÎÇÕÉ ] [ íÑÌì ÇáÇáÊÒÇã ÈÞæÇäíä ÞÓã ÇáÃÓÆáÉ æÇáÇÓÊÝÓÇÑÇÊ ] |
|
ÃÏæÇÊ ÇáãæÖæÚ | ÇäæÇÚ ÚÑÖ ÇáãæÖæÚ |
22-10-2016, 09:46 PM | #1 | ||||||||||
|
ÚÇæÒ ÇÚãá ÚäÏì Ýì ÇáÓíÑÝÑ Auto EquipMent ãä ÏíÌÑì 1 Çáì ÏíÌÑì 9 . íÏì ãÚ ßá áÝá ÇÈ Full Set +5 Full Blue ÇÓÊíÊ 40% ããßä ãÓÇÚÏÉ |
||||||||||
|
24-10-2016, 03:00 AM | #2 | ||||||||||
|
ãÍÏÔ ãä ÇáãÔÑÝíä ÚÇÑÝ ÇáØÑíÞÉ Ïì æáÇ ÇíÉ¿ |
||||||||||
|
25-10-2016, 04:25 PM | #3 | ||||||||||
|
ÃÊÝÖá åäÇ ÚÝæÇ ,,, áÇíãßäß ãÔÇåÏå ÇáÑæÇÈØ áÇäß ÛíÑ ãÓÌá áÏíäÇ [ ááÊÓÌíá ÇÖÛØ åäÇ ] ÇãÇ ÈÇáäÓÈÉ ááíäß Çáí ãÍØæØ ááÊÍãíá æããÓæÍ ÇÊÝÖá ÇÏí ÇáßæÇÑí Çáí åæÇ ÍÇØØåÇ Ýí ÇáÊÍãíá ßæÏ:
USE [SRO_VT_SHARD] GO /****** Object: StoredProcedure [dbo].[_ADD_AUTOEQUIP_GEAR] Script Date: 11/30/2013 23:44:41 ******/ /* * Purpose: Add equipment to character * Auto check: Will auto detect character existence, race, gender, degree, current equipment. * Initial release: 2013/11/30 * How to use: * - * USE [SRO_VT_SHARD] * GO * EXEC [_ADD_AUTOEQUIP_GEAR] '<character_name>', <plus> * - * Parameters: * <character_name>: duh? * <plus>: duh? * * Example: EXEC [_ADD_AUTOEQUIP_GEAR] 'Mulan', 12 * Will give: 'Mulan' (+12 100% FB) weapon/shield, equipment, and accessories * * Notes: * - Feel free to change anything ;) * - I put Nova/Star (A_RARE) suffix as default. (@GearSuffix settings, CHANGE IT) * * Important stuff: * - Dependecies SP (make sure they are exist): _FN_ADD_INITIAL_EQUIP, _ADD_ITEM_EXTERN, _IsExistingCharName, _STRG_DEL_ITEM_NoTX * - This will put new equipment to equipment slots, even if they're empty. * - The character MUST wear a weapon and gear (just a weapon and 1 gear, no need complete set) (to trigger detection) * - Shield will automatically added if the character is using 1H weapon. * * -- Witchy (Mulan) * */ SET ANSI_NULLS OFF GO SET QUOTED_IDENTIFIER OFF GO -- Check if SP exist, if not, auto create the SP IF NOT EXISTS (SELECT * FROM sys.objects WHERE type = 'P' AND name = '_ADD_AUTOEQUIP_GEAR') EXEC('CREATE PROCEDURE [dbo].[_ADD_AUTOEQUIP_GEAR] AS BEGIN SET NOCOUNT ON; END') GO ALTER PROCEDURE [dbo].[_ADD_AUTOEQUIP_GEAR] @CharName AS VARCHAR(64), @EQPlus AS TINYINT AS -- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -- @@@ BEGIN: SETTINGS -- CHANGE THIS! -- CHANGE THIS! -- CHANGE THIS! (if needed) -- (Represent ITEM_CH_BOW_9_A_RARE), change as you need it DECLARE @GearSuffix VARCHAR(16) = 'C_RARE' -- @@@ END: SETTINGS -- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ SET NOCOUNT ON -- Check if character exist DECLARE @isCharExist TINYINT = 0 PRINT 'Validating Character...' EXEC @isCharExist = [_IsExistingCharName] @CharNameToCheck = @CharName IF (@isCharExist = 0) BEGIN RAISERROR('Character: %s does not exist. Sequence canceled!', 1, 16, @CharName) RETURN -1 END -- Check character and account related information (In relation with SRO_VT_ACCOUNT) DECLARE @CharID INT = 0 DECLARE @RefCharID INT = 0 DECLARE @UserJID INT = 0 DECLARE @GMLevel INT = 0 DECLARE @AccountName VARCHAR(32) = '' -- Check if character assigned to Account ID PRINT 'Validating Account ID...' SELECT @CharID = CharID, @RefCharID = RefObjID FROM _Char WHERE CharName16 = @CharName SELECT @UserJID = UserJID FROM _User WHERE CharID = @CharID IF (@UserJID IS NULL OR @UserJID = 0) BEGIN RAISERROR('Account ID does not exist, or character: %s is not assigned to any user accounts. Sequence canceled!', 1, 16, @CharName) RETURN -2 END -- Check character gender and race DECLARE @CharGender VARCHAR(1) = '' DECLARE @CharRace VARCHAR(2) = '' PRINT 'Validating race and gender...' SET @CharRace = CASE WHEN (@RefCharID BETWEEN 1907 AND 1919) OR (@RefCharID BETWEEN 1920 AND 1932) THEN 'CH' -- Chinese (vSRO/BR110) WHEN (@RefCharID BETWEEN 14875 AND 14887) OR (@RefCharID BETWEEN 14888 AND 14900) THEN 'EU' -- Euro (vSRO) WHEN (@RefCharID BETWEEN 14717 AND 14729) OR (@RefCharID BETWEEN 14730 AND 14742) THEN 'EU' -- Euro (BR110) ELSE NULL END SET @CharGender = CASE WHEN (@RefCharID BETWEEN 1907 AND 1919) OR (@RefCharID BETWEEN 14875 AND 14887) OR (@RefCharID BETWEEN 14717 AND 14729) THEN 'M' WHEN (@RefCharID BETWEEN 1920 AND 1932) OR (@RefCharID BETWEEN 14888 AND 14900) OR (@RefCharID BETWEEN 14730 AND 14742) THEN 'W' ELSE NULL END PRINT 'Race code is: ' + @CharRace + ', gender code is: ' + @CharGender + '.' IF (@CharRace IS NULL OR @CharGender IS NULL) BEGIN RAISERROR('Invalid character race and gender info. Sequence canceled!', 1, 16, @CharName) RETURN -3 END -- Check character level for item degree DECLARE @EQDegree VARCHAR(2) = '' DECLARE @CurLevel TINYINT = 0 SET @CurLevel = CASE WHEN @CharRace = 'CH' THEN (SELECT CurLevel FROM _Char WHERE CharID = @CharID) + 1 WHEN @CharRace = 'EU' THEN (SELECT TOP (1) [Level] FROM _CharSkillMastery WHERE CharID = @CharID ORDER BY [Level] DESC) + 1 ELSE 0 END SET @EQDegree = CASE WHEN @CurLevel < 13 THEN '01' WHEN @CurLevel < 21 THEN '02' WHEN @CurLevel < 29 THEN '03' WHEN @CurLevel < 37 THEN '04' WHEN @CurLevel < 47 THEN '05' WHEN @CurLevel < 57 THEN '06' WHEN @CurLevel < 69 THEN '07' WHEN @CurLevel < 81 THEN '08' ELSE '09' END PRINT 'Character/Mastery Level: ' + CAST(@CurLevel AS VARCHAR(3)) + ', degree: ' + @EQDegree + '. (Level are current +1)' -- Setting up equipment -- Gears DECLARE @CodeNameHelm VARCHAR(64) = '' DECLARE @CodeNameMail VARCHAR(64) = '' DECLARE @CodeNameShoulder VARCHAR(64) = '' DECLARE @CodeNameGauntlet VARCHAR(64) = '' DECLARE @CodeNamePants VARCHAR(64) = '' DECLARE @CodeNameBoots VARCHAR(64) = '' DECLARE @RefHelmID INT = 0 DECLARE @RefMailID INT = 0 DECLARE @RefShoulderID INT = 0 DECLARE @RefGauntletID INT = 0 DECLARE @RefPantsID INT = 0 DECLARE @RefBootsID INT = 0 DECLARE @RefHelmLinkID INT = 0 DECLARE @RefMailLinkID INT = 0 DECLARE @RefShoulderLinkID INT = 0 DECLARE @RefGauntletLinkID INT = 0 DECLARE @RefPantsLinkID INT = 0 DECLARE @RefBootsLinkID INT = 0 -- Accessories DECLARE @CodeNameEarring VARCHAR(64) = '' DECLARE @CodeNameNecklace VARCHAR(64) = '' DECLARE @CodeNameRing VARCHAR(64) = '' DECLARE @RefEarringID INT = 0 DECLARE @RefNecklaceID INT = 0 DECLARE @RefRingID INT = 0 DECLARE @RefEarringLinkID INT = 0 DECLARE @RefNecklaceLinkID INT = 0 DECLARE @RefRingLinkID INT = 0 -- Weapon and Shield DECLARE @CodeNameWeapon VARCHAR(64) = '' DECLARE @CodeNameShield VARCHAR(64) = '' DECLARE @RefWeaponID INT = 0 DECLARE @RefShieldID INT = 0 DECLARE @RefWeaponLinkID INT = 0 DECLARE @RefShieldLinkID INT = 0 -- Check for current equipped weapon/shield PRINT 'Validating equipped weapon...' DECLARE @OldWeaponID INT = (SELECT ItemID FROM _Inventory WHERE CharID = @CharID AND Slot ='6') IF (@OldWeaponID IS NULL OR @OldWeaponID = 0) BEGIN RAISERROR('Character: %s is not wearing any weapon. Sequence canceled!', 10, 1, @CharName) RETURN -4 END DECLARE @RefOldWeaponID INT = (SELECT RefItemID FROM _Items WHERE ID64 = @OldWeaponID) DECLARE @WPClass VARCHAR(16) = '' SELECT @WPClass = CASE WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 2 THEN 'SWORD' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 3 THEN 'BLADE' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 4 THEN 'SPEAR' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 5 THEN 'TBLADE' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 6 THEN 'BOW' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 7 THEN 'SWORD' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 8 THEN 'TSWORD' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 9 THEN 'AXE' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 10 THEN 'DARKSTAFF' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 11 THEN 'TSTAFF' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 12 THEN 'CROSSBOW' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 13 THEN 'DAGGER' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 14 THEN 'HARP' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 15 THEN 'STAFF' END FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND ID = @RefOldWeaponID ORDER BY TypeID4 ASC PRINT 'Weapon is: ' + @WPClass + '.' -- Set no shield by default, if the weapon used is 1H, then add shield automatically. PRINT 'Checking if character is using shield...' DECLARE @useShield TINYINT = 0 IF (@WPClass = 'SWORD' OR @WPClass = 'BLADE' OR @WPClass = 'STAFF' OR @WPClass = 'DARKSTAFF') BEGIN PRINT '- 1H weapon is used, new shield will be added.' SET @useShield = 1 END -- Item codes (trailing codes are from itemSuffix settings above) PRINT 'Validating current gear...' DECLARE @OldGearID INT = (SELECT TOP (1) ItemID FROM _Inventory WHERE CharID = @CharID AND ItemID > 0 AND Slot BETWEEN 0 AND 5) IF (@OldGearID IS NULL OR @OldGearID = 0) BEGIN RAISERROR('Character: %s is not wearing any armor. Sequence canceled!', 10, 1, @CharName) RETURN -5 END DECLARE @RefOldGearID INT = (SELECT RefItemID FROM _Items WHERE ID64 = @OldGearID) DECLARE @EQClass VARCHAR(10) SELECT @EQClass = CASE WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND (TypeID3 = 1 OR TypeID3 = 9) THEN 'CLOTHES' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND (TypeID3 = 2 OR TypeID3 = 10) THEN 'LIGHT' WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND (TypeID3 = 3 OR TypeID3 = 11) THEN 'HEAVY' END FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND ID = @RefOldGearID ORDER BY TypeID4 ASC PRINT 'Gear type is: ' + @EQClass + '.' PRINT 'Setting up item codenames...' -- Gears SET @CodeNameHelm = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_HA_' + @GearSuffix SET @CodeNameMail = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_BA_' + @GearSuffix SET @CodeNameShoulder = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_SA_' + @GearSuffix SET @CodeNameGauntlet = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_AA_' + @GearSuffix SET @CodeNamePants = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_LA_' + @GearSuffix SET @CodeNameBoots = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_FA_' + @GearSuffix -- Accessories SET @CodeNameEarring = 'ITEM_' + @CharRace + '_EARRING_' + @EQDegree + '_' + @GearSuffix SET @CodeNameNecklace = 'ITEM_' + @CharRace + '_NECKLACE_' + @EQDegree + '_' + @GearSuffix SET @CodeNameRing = 'ITEM_' + @CharRace + '_RING_' + @EQDegree + '_' + @GearSuffix -- Weapon and Shield SET @CodeNameWeapon = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @WPClass + '_' + @EQDegree + '_' + @GearSuffix SET @CodeNameShield = 'ITEM_' + @CharRace + '_SHIELD_' + @EQDegree + '_' + @GearSuffix -- Get Reference ID and Link ID PRINT 'Getting item reference ID and link...' -- Gears SELECT @RefHelmID = ID, @RefHelmLinkID = link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameHelm SELECT @RefMailID = ID, @RefMailLinkID = link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameMail SELECT @RefShoulderID = ID, @RefShoulderLinkID = link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameShoulder SELECT @RefGauntletID = ID, @RefGauntletLinkID = link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameGauntlet SELECT @RefPantsID = ID, @RefPantsLinkID = link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNamePants SELECT @RefBootsID = ID, @RefBootsLinkID = link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameBoots -- Accessories SELECT @RefEarringID = ID, @RefEarringLinkID = link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameEarring SELECT @RefNecklaceID = ID, @RefNecklaceLinkID = link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameNecklace SELECT @RefRingID = ID, @RefRingLinkID = link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameRing -- Weapon and Shield SELECT @RefWeaponID = ID, @RefWeaponLinkID = Link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameWeapon SELECT @RefShieldID = ID, @RefShieldLinkID = Link FROM _RefObjCommon WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameShield IF ( @RefHelmID IS NULL OR @RefHelmID = 0 OR @RefMailID IS NULL OR @RefMailID = 0 OR @RefShoulderID IS NULL OR @RefShoulderID = 0 OR @RefGauntletID IS NULL OR @RefGauntletID = 0 OR @RefPantsID IS NULL OR @RefPantsID = 0 OR @RefBootsID IS NULL OR @RefBootsID = 0 OR @RefEarringID IS NULL OR @RefEarringID = 0 OR @RefNecklaceID IS NULL OR @RefNecklaceID = 0 OR @RefRingID IS NULL OR @RefRingID = 0 OR @RefWeaponID IS NULL OR @RefWeaponID = 0 OR @RefShieldID IS NULL OR @RefShieldID = 0 ) BEGIN RAISERROR('Invalid item reference ID, check item codename (degree parameter or item suffix setting). Sequence canceled!', 1, 16) RETURN -6 END IF ( @RefHelmLinkID IS NULL OR @RefHelmLinkID = 0 OR @RefMailLinkID IS NULL OR @RefMailLinkID = 0 OR @RefShoulderLinkID IS NULL OR @RefShoulderLinkID = 0 OR @RefGauntletLinkID IS NULL OR @RefGauntletLinkID = 0 OR @RefPantsLinkID IS NULL OR @RefPantsLinkID = 0 OR @RefBootsLinkID IS NULL OR @RefBootsLinkID = 0 OR @RefEarringLinkID IS NULL OR @RefEarringLinkID = 0 OR @RefNecklaceLinkID IS NULL OR @RefNecklaceLinkID = 0 OR @RefRingLinkID IS NULL OR @RefRingLinkID = 0 OR @RefWeaponLinkID IS NULL OR @RefWeaponLinkID = 0 OR @RefShieldLinkID IS NULL OR @RefShieldLinkID = 0 ) BEGIN RAISERROR('Invalid link reference ID, check item codename (degree parameter or item suffix setting). Sequence canceled!', 1, 16) RETURN -7 END -- Get durability for 'Data' PRINT 'Getting items durability information...' DECLARE @DuraHelm INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WHERE ID = @RefHelmLinkID) DECLARE @DuraMail INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WHERE ID = @RefMailLinkID) DECLARE @DuraShoulder INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WHERE ID = @RefShoulderLinkID) DECLARE @DuraGauntlet INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WHERE ID = @RefGauntletLinkID) DECLARE @DuraPants INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WHERE ID = @RefPantsLinkID) DECLARE @DuraBoots INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WHERE ID = @RefBootsLinkID) DECLARE @DuraWeapon INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WHERE ID = @RefWeaponLinkID) DECLARE @DuraShield INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WHERE ID = @RefShieldLinkID) -- Sequence begin BEGIN TRANSACTION -- Clear inventory (Just equipped items) ;) PRINT 'Removing equipped items...' DECLARE @TSlots INT = 0 DECLARE @CharSlot INT = 0 SELECT @TSlots = COUNT(Slot) from _Inventory WHERE CharID = @CharID WHILE @CharSlot <= @TSlots BEGIN IF (@CharSlot < 13) BEGIN EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, @CharSlot END SET @CharSlot = @CharSlot + 1 END -- Add new equipment to equipment slots PRINT 'Adding new items...' DECLARE @HelmItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @MailItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @ShoulderItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @GauntletItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @PantsItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @BootsItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @EarringItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @NecklaceItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @RingLItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @RingRItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @WeaponItemID64 BIGINT = 0 DECLARE @ShieldItemID64 BIGINT = 0 -- Helm EXEC @HelmItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 0, @RefHelmID, @DuraHelm IF (@HelmItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -8 END PRINT '- Helm equipped.' -- Chest EXEC @MailItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 1, @RefMailID, @DuraMail IF (@MailItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -9 END PRINT '- Chest equipped.' -- Shoulder EXEC @ShoulderItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 2, @RefShoulderID, @DuraShoulder IF (@ShoulderItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -10 END PRINT '- Shoulder equipped.' -- Gauntlet EXEC @GauntletItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 3, @RefGauntletID, @DuraGauntlet IF (@GauntletItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -11 END PRINT '- Gauntlet equipped.' -- Pants EXEC @PantsItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 4, @RefPantsID, @DuraPants IF (@PantsItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -12 END PRINT '- Pants equipped.' -- Boots EXEC @BootsItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 5, @RefBootsID, @DuraBoots IF (@BootsItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -13 END PRINT '- Boots equipped.' -- Earring EXEC @EarringItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 9, @RefEarringID, 0 IF (@EarringItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -14 END PRINT '- Earring equipped.' -- Necklace EXEC @NecklaceItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 10, @RefNecklaceID, 0 IF (@NecklaceItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -15 END PRINT '- Necklace equipped.' -- Left Ring EXEC @RingLItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 11, @RefRingID, 0 IF (@RingLItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -16 END PRINT '- Left Ring equipped.' -- Right Ring EXEC @RingRItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 12, @RefRingID, 0 IF (@RingRItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -17 END PRINT '- Right Ring equipped.' -- Weapon EXEC @WeaponItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 6, @RefWeaponID, @DuraWeapon IF (@WeaponItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -18 END PRINT '- Weapon equipped.' -- Shield IF (@useShield = 1) BEGIN EXEC @ShieldItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 7, @RefShieldID, @DuraShield IF (@ShieldItemID64 <= 0) BEGIN PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...' ROLLBACK TRANSACTION RETURN -19 END PRINT '- Shield equipped.' END -- Make 100% and FB -- Gears PRINT 'Updating gear attributes to +' + CAST(@EQPlus AS VARCHAR(2)) + ' FB (Str/Int 7, Parry 60%, Durability 200%)' UPDATE _Items SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 4, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 257698037898, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @HelmItemID64 OR ID64 = @MailItemID64 OR ID64 = @ShoulderItemID64 OR ID64 = @GauntletItemID64 OR ID64 = @PantsItemID64 OR ID64 = @BootsItemID64 PRINT '- Adding extra blue attributes to Chest: HP recovery/MP recovery 210%' UPDATE _Items SET MagParamNum = 5, MagParam5 = 901943132463 WHERE ID64 = @MailItemID64 -- Accessories PRINT 'Updating accessory attributes to +' + CAST(@EQPlus AS VARCHAR(2)) + ' FB (Str/Int 7, Freeze 20%, Electric Shock 20%, Burn 20%, Poison 20%, Zombie 20%)' UPDATE _Items SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 1073741823, MagParamNum = 7, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 85899346100, MagParam4 = 85899346094, MagParam5 = 85899346088, MagParam6 = 85899346106, MagParam7 = 85899346112, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @EarringItemID64 OR ID64 = @NecklaceItemID64 OR ID64 = @RingLItemID64 OR ID64 = @RingRItemID64 PRINT '- Adding extra blue attributes to Earring: CombustionProbability 50% Reduce, SleepProbability 50% Reduce' UPDATE _Items SET MagParamNum = 9, MagParam8 = 214748365115, MagParam9 = 214748365139 WHERE ID64 = @EarringItemID64 PRINT '- Adding extra blue attributes to Necklace: StunProbability 50% Reduce' UPDATE _Items SET MagParamNum = 8, MagParam8 = 47244640547 WHERE ID64 = @NecklaceItemID64 PRINT '- Adding extra blue attributes to Rings: DiseaseProbability 25% Reduce, FearProbability 25% Reduce' UPDATE _Items SET MagParamNum = 9, MagParam8 = 107374182751, MagParam9 = 107374182727 WHERE ID64 = @RingLItemID64 OR ID64 = @RingRItemID64 -- Weapon PRINT 'Updating weapon attributes to +' + CAST(@EQPlus AS VARCHAR(2)) + ' FB (Str/Int 7, Block 100, Attack Rate 60%, Durability 200%)' UPDATE _Items SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 5, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 429496729714, MagParam5 = 257698037862, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @WeaponItemID64 PRINT '- Adding extra blue attributes to Weapon: Critical 3' UPDATE _Items SET MagParamNum = 6, MagParam6 = 12884902155 WHERE ID64 = @WeaponItemID64 -- Shield IF (@ShieldItemID64 IS NOT NULL AND @ShieldItemID64 > 0) BEGIN PRINT 'Updating shield attributes to +' + CAST(@EQPlus AS VARCHAR(2)) + ' FB (Str/Int 7, Critical 100, Durability 200%)' UPDATE _Items SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 4, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 429496729726, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @ShieldItemID64 END COMMIT TRANSACTION PRINT 'Sequence complete.' RETURN 1 -- EOF |
||||||||||
|
26-10-2016, 12:39 AM | #4 | |||||||||||
|
ÇÞÊÈÇÓ:
ÇæáÇ ÔßÑÇ ÍÖÑÊß ÊÚÈÊß ãÚÇíÉ ËÇäíÇ Ýì ÌÒÁ ÇÇäÇ ãÔ ÝÇåãæ Ýíä ÇáÇßæÇÏ Çááì ÈíÞæá ÚáíåÇ ÚÔÇä ÇÍØåÇ Ýì ÇáãíÏíÇ ÏÉ ÇáÌÒÁ Çááì äÔ Ýåãæ |
|||||||||||
|
26-10-2016, 11:45 PM | #5 | ||||||||||
|
Ïí ÇÓßÑæá ÇáÇÈÌÑíÏ æÏæá ÇáÓØÑíä ÈÊæÚåÇ Ýí ÇáÏÇÊÇÈíÒ åÊÖíÝåã Ýí ÇáÏÇÊÇ æÇáãíÏíÇ ÒíåÇ Òí Çí ÇÓßÑæá ÊÇäíÉ |
||||||||||
|
02-11-2016, 01:34 AM | #6 | ||||||||||
|
ÍÖÑÊß ÇäÇ ÚãáÊ Òì ÇáÔÑÍ æÎÏ ÇáÇßæÇÏ æÚãáÊ äíæ ßæíÑì æÏæÓÊ f5ÇÏÇäì ÇáÇíÑæÑ ÏÉ ÇáãÝÑæÖ Çäæ íÖÇÝ Ýì Çá refobjcomman & refobjitme ÚÝæÇ ,,, áÇíãßäß ãÔÇåÏå ÇáÑæÇÈØ áÇäß ÛíÑ ãÓÌá áÏíäÇ [ ááÊÓÌíá ÇÖÛØ åäÇ ] |
||||||||||
|
02-11-2016, 01:53 AM | #7 | ||||||||||
|
ÏæÓ Click íãíä Úáì Çá RefObjCommon æÈÚÏ ßÏÉ Design æÇÚãá Identity ON ááÚãæÏ ÈÊÇÚ Çá ID |
||||||||||
|
02-11-2016, 11:07 PM | #8 | ||||||||||
|
ÊãÇã ÍáíÊ ÇáãÔßáÉ ÈÓ ÏáæÞÊì ÇäÇ áãÇ ÚãáÊ Çááì Ýì ÇáãæÖæÚ æßáæ ÊãÇã æãÝíÔ Çì ãÔßáÉ ÌíÊ ÈÝÊÍ æÈÌÑÈ ãÝíÔ Çì ÍÇÌÉ ÍÕáÊ ãÚÇíÉ |
||||||||||
|
02-11-2016, 11:18 PM | #9 | ||||||||||
|
ÇÚãá Çá Procedures Çááì ãæÌæÏÉ Ýì ÇáãæÖÚ æ Çá Queries æÈÇáäÓÈÉ áá Scroll ÖíÝ ÓØÑ Çá Itemdata_xxxx ÇáÇæá æÈÚÏ ßÏÉ ÇÖÑÈ Çá Scroll åÊáÇÞì Çá Equipment ÌÇáß æÇÊÃßÏ Çäß ßÇÊÈ ID Çá Scroll ÇáÕÍ Ýì Çá Procedure |
||||||||||
|
04-11-2016, 09:12 PM | #10 | ||||||||||
|
## |
||||||||||
|
íÊÕÝÍ ÇáãæÖæÚ ÍÇáíÇð : 1 (0 ÚÖæ æ 1 ÒÇÆÑ) | |
|
|
ÇáãæÇÖíÚ ÇáãÊÔÇÈåå | ||||
ÇáãæÖæÚ | ßÇÊÈ ÇáãæÖæÚ | ÇáãäÊÏì | ÇáÑÏæÏ | ÂÎÑ ãÔÇÑßÉ |
áæ ÓãÍÊ ããßä ÓíÓÊíã auto equipment | fouad66 | ÞÓã ÇáÇÓÆáÉ æ ÇáÇÓÊÝÓÇÑÇÊ áÚãá ÇáÓíÑÝÑÇÊ ÇáÎÇÕÉ | 1 | 15-09-2017 12:43 AM |
ÚÇæÒ ÇÚãá ÓíÑÝÑ ÎÇÕ ããßä ãÓÇÚÏÉ | hassanosman | ÞÜÓÜã ÇáÇÓÜÆÜáÜå æ ÇáÇÓÜÊÜÝÜÓÜÇÑÇÊ ÍÜæá ÇáÜáÜÚÜÈÜÉ | 2 | 30-12-2016 08:07 PM |
ÚÇæÒ ÇÚãá ÇÝßÊ ããßä ãÓÇÚÏÉ | ÇÈæ áíáì | ÞÜÓÜã ÇáÇÓÜÆÜáÜå æ ÇáÇÓÜÊÜÝÜÓÜÇÑÇÊ ÍÜæá ÇáÜáÜÚÜÈÜÉ | 2 | 28-01-2016 06:34 PM |
ããßä ãÓÇÚÏÉ ÚÇæÒ ÇÔÛá ÏÌÑì 11 ãæä æÕä ãÔ ÚÇÑÝ ÇÚãá ÇíÉ | ÇÈæ áíáì | ÞÓã ÇáÇÓÆáÉ æ ÇáÇÓÊÝÓÇÑÇÊ áÚãá ÇáÓíÑÝÑÇÊ ÇáÎÇÕÉ | 11 | 11-12-2015 01:49 PM |
ÚÇæÒ ÇÚãá ÓÑÝÑ 14deg 130-cap all new avatars ããßä ãÓÇÚÏÉ | omarradi1997 | ÞÓã ÇáÇÓÆáÉ æ ÇáÇÓÊÝÓÇÑÇÊ áÚãá ÇáÓíÑÝÑÇÊ ÇáÎÇÕÉ | 3 | 26-09-2012 11:03 PM |