![]() |
#1 | ||||||||||
![]() ![]()
|
1/ لما بحط ايتمز ديجري 13 صن و نوفا في ال addnewchar اول حاجه لما باجي اعمل اي كراكتر جديد بيكتب في ال shardmanager failed to create new char المشكله بقي لما باجي اعمل اعاده تشغيل بلافي الكراكتر اتعمل و نزل بلايتمز الصن فالو حد عندو حل يقول |
||||||||||
|
![]() |
#2 | ||||||||||
![]() ![]()
|
حـضرتك ممكن تـكون عدلت addnewchar غلط اتـاكد بردو من الاكود وشـوف الـشرح ده هيفيدك عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ] |
||||||||||
|
![]() |
#3 | ||||||||||
![]() ![]()
|
الحكاية سهلا خالص انتا تحت اى كود انتا عيزه بس منغير MAKEITEM تحته من اول ITEM_ على طول ![]() |
||||||||||
|
![]() |
#4 | ||||||||||
![]() ![]()
|
Thnx Crime for video i`ll check it ^_^ bazoka ممكن توضح كلامك معلش ![]() |
||||||||||
|
![]() |
#5 | ||||||||||
![]() ![]()
|
عملت كل حاجه في الفيديو و نفس المشكله موجوده |
||||||||||
|
![]() |
#6 | ||||||||||
![]() ![]()
|
بـ‘ـلـ‘ـتوفيقٌٌُُ :) |
||||||||||
|
![]() |
#7 | ||||||||||
![]() ![]()
|
انت بتحط الكود فى addnewcher بى كلمات makeitem ولا منغرها |
||||||||||
|
![]() |
#8 | ||||||||||
![]() ![]()
|
حـضرتك اكيد بتعمل حـاجة غلط اتـاكد من الاكود بردو |
||||||||||
|
![]() |
#9 | ||||||||||
![]() ![]()
|
هات الكود اللي حضرتك بتحطو في AddNewchar |
||||||||||
|
![]() |
#10 | ||||||||||
![]() ![]()
|
Data Base أيــه ؟! وهــاتـ الـ AddNewChar هنــا كــده ,, |
||||||||||
|
![]() |
#11 | ||||||||||
![]() ![]()
|
امشى ورا الشرح الى هنا وى مش هتحصل غلط انشاء عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ] |
||||||||||
|
![]() |
#12 | ||||||||||
![]() ![]()
|
INSERT _CharNameList VALUES(@CharName, @NewCharID) if (@RefCharID >= 1907 and @RefCharID <= 1919) BEGIN exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SWORD_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_BLADE_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_TBLADE_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_BOW_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SPEAR_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SHIELD_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_RING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_RING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_EARRING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_NECKLACE_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_13_FA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_FA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_CLOTHES_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_CLOTHES_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_CLOTHES_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_CLOTHES_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_CLOTHES_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_CLOTHES_13_FA_A_RARE',1,5 END else if (@RefCharID >= 1920 and @RefCharID <= 1932) BEGIN exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SWORD_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_BLADE_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_TBLADE_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_BOW_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SPEAR_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SHIELD_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_RING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_RING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_EARRING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_NECKLACE_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_13_FA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_LIGHT_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_LIGHT_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_LIGHT_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_LIGHT_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_LIGHT_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_LIGHT_13_FA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_CLOTHES_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_CLOTHES_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_CLOTHES_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_CLOTHES_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_CLOTHES_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_CLOTHES_13_FA_A_RARE',1,5 END else if (@RefCharID >= 14875 and @RefCharID <= 14887) BEGIN exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_13_FA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_13_FA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_CLOTHES_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_CLOTHES_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_CLOTHES_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_CLOTHES_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_CLOTHES_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_CLOTHES_13_FA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_SWORD_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_TSWORD_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_STAFF_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_TSTAFF_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_DARKSTAFF_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_AXE_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_DAGGER_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_CROSSBOW_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_SHIELD_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_HARP_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_RING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_RING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_EARRING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_NECKLACE_13_A_RARE',1,5 END else if (@RefCharID >= 14888 and @RefCharID <= 14900) BEGIN exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_13_FA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_LIGHT_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_LIGHT_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_LIGHT_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_LIGHT_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_LIGHT_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_LIGHT_13_FA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_CLOTHES_13_HA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_CLOTHES_13_AA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_CLOTHES_13_BA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_CLOTHES_13_SA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_CLOTHES_13_LA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_CLOTHES_13_FA_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_SWORD_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_TSWORD_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_STAFF_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_TSTAFF_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_DARKSTAFF_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_AXE_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_DAGGER_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_CROSSBOW_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_SHIELD_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_HARP_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_RING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_RING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_EARRING_13_A_RARE',1,5 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_NECKLACE_13_A_RARE',1,5 END else BEGIN return -999 END -- Quick Slot ?¤?¸ A?A??ë!!! exec _AddNewClientConfig @NewCharID -- by novice...... for saving client configurations... COMMIT TRANSACTION RETURN @NewCharID دي الكود بس انا بغير (A) وبخليها C علشان ينزل صن مش نوفا و ال5 بخليها 1 علشان ينزل +1 بس مش اكتر و لو في حاجه غلط في مكنش رضي يتحط من الاول ana database castaway |
||||||||||
|
![]() |
#13 | ||||||||||
![]() ![]()
|
طب خد copy من addnewcher اى db تانيه و حط فيها الحاجه D13 و حاطه مكان الى عندك |
||||||||||
|
![]() |
#14 | ||||||||||
![]() ![]()
|
و يا جماعه لو حد عندو query dg13 زي دا يقولي معلش USE SRO_VT_SHARD --Usage: --exec _ADD_ITEM_EXTERN 'CharName','ItemsCodeName',Count,OptLvl declare @CharName varchar(64) set @CharName = 'Marwan Abbas' exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_MALL_MOVE_SPEED_UP_100',1000,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SWORD_13_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SHIELD_13_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_BLADE_13_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_TBLADE_13_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_BOW_13_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SPEAR_13_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_AA_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_SA_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_FA_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_HA_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_LA_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_LIGHT_13_BA_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_RING_13_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_RING_13_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_EARRING_13_C_RARE',1,12 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_NECKLACE_13_C_RARE',1,12 |
||||||||||
التعديل الأخير تم بواسطة TYKE ; 13-10-2013 الساعة 09:37 AM
|
![]() |
#15 | ||||||||||
![]() ![]()
|
اعمل زى الصور ده ![]() |
||||||||||
|
![]() |
يتصفح الموضوع حالياً : 1 (0 عضو و 1 زائر) | |
|
|
![]() |
||||
الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | الردود | آخر مشاركة |
عايز حل للمشكله دى | TheSpiDeR | قسم المواضيع المكررة و المخالفة | 4 | 03-01-2014 02:56 AM |
عايز حل للمشكله دى | TheSpiDeR | قسم الاسئلة و الاستفسارات لعمل السيرفرات الخاصة | 6 | 15-12-2013 04:13 PM |
عايز حل للمشكله دي | nuker_1941 | قـسـم الاسـئـلـه و الاسـتـفـسـارات حـول الـلـعـبـة | 1 | 17-11-2012 11:19 PM |