![]() |
#1 | ||||||||||
![]() ![]()
|
انا حتات كل الايتمز بس مش عارف لييه منزلتش فى الاكونتات |
||||||||||
|
![]() |
#2 | ||||||||||
![]() ![]()
|
انت بتعمل كده عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ] عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ] اللى متحدد بالون الازرق دى الايتم اللى بينزل بيه الكراكتير لو عايز تضيق عليها حاجه تحت اخر واحد فيهم و تعمل زى كده exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EVENT_RESURRECTION_100P_SCROLL',5, 1 مكان ITEM_EVENT_RESURRECTION_100P_SCROLL اكتب الحاجه اللى عايز تعملها ادد وعدل على 5,1 ![]() |
||||||||||
|
![]() |
#3 | ||||||||||
![]() ![]()
|
انا عايز انزل الايتمز + 5 اكتب الكود او الكلام ده ازاى ؟ |
||||||||||
|
![]() |
#4 | ||||||||||
![]() ![]()
|
هتجيب من الGM Helper كود الحاجه اللى عايز تعملها اضافه زى كده exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EVENT_RESURRECTION_100P_SCROLL',5, 1 امسح /MAKEITEM من الكود وبدلو مع ITEM_EVENT_RESURRECTION_100P_SCROLL' وعدل على 5,1 |
||||||||||
|
![]() |
#5 | ||||||||||
![]() ![]()
|
صدئنى انا فاهم و عملت كل ده انا بسأل اذاى اكتب الايتكز +5 |
||||||||||
|
![]() |
#6 | ||||||||||
![]() ![]()
|
ده الى انا كتبته كده صح ؟ exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_HARP_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_TSTAFF_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_DAGGER_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_SHIELD_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_STAFF_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_DARKSTAFF_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_CROSSBOW_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_TSWORD_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_SWORD_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_BOW_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_TBLADE_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SPEAR_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_BLADE_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SWORD_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_SHIELD_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_14_HA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_14_BA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_14_LA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_14_SA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_14_AA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_M_HEAVY_14_FA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_14_FA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_14_AA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_14_SA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_14_LA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_14_BA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_W_HEAVY_14_HA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_HA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_BA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_LA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_SA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_AA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_FA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_14_FA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_14_AA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_14_SA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_14_LA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_14_BA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_HEAVY_14_HA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_14_HA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_14_BA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_14_LA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_14_BA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_W_HEAVY_14_HA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_HA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_BA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_LA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_SA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_AA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_M_LIGHT_14_FA_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_RING_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_RING_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_EARRING_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_CH_NECKLACE_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_RING_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_RING_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_EARRING_14_A_RARE 5',1,1 exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EU_NECKLACE_14_A_RARE 5',1,1 |
||||||||||
|
![]() |
#7 | |||||||||||
![]() ![]()
|
اقتباس:
|
|||||||||||
|
![]() |
#8 | ||||||||||
![]() ![]()
|
تمام ما انا بعد كدا بدوس Executصح كدا ولا اه ؟ |
||||||||||
|
![]() |
#9 | ||||||||||
![]() ![]()
|
لما بعمل كده واجى اعمل نيو شير مش بلائى الايتمز |
||||||||||
|
![]() |
#10 | ||||||||||
![]() ![]()
|
حضرتك بتعمل Excute ? |
||||||||||
|
![]() |
#11 | ||||||||||
![]() ![]()
|
ايوه لكن لما بعمل كركتر جديدة و افتحها مش بلائى الايتمز دى |
||||||||||
|
![]() |
#12 | ||||||||||
![]() ![]()
|
تم الحل يغلق # |
||||||||||
|
![]() |
#13 | ||||||||||
![]() ![]()
|
شوقت زى ما قولتلك امسح ال 5 تانى حاجه يغلق دى ممنوع ![]() |
||||||||||
|
![]() |
#14 | ||||||||||
![]() ![]()
|
تمام يا بــلال ![]() |
||||||||||
|
![]() |
يتصفح الموضوع حالياً : 1 (0 عضو و 1 زائر) | |
|
|
![]() |
||||
الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | الردود | آخر مشاركة |
سلسلة التفتيش المستمرة {تفتيش اضافى ) | s_TiTO_s | أخـبـار سـيـلك رود أون لايـن | 0 | 30-09-2014 03:08 AM |