![]() |
اشحن سيلك بى ببلاش مضمون 100%
اولا هاتخوش على اللينك دا http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=fako24
و بعد كدا تشترك فى الموقع فى بونس الموقع هيدهولك هاتخوش تكتب اى كلام شكر للموقع هيجيلك فى حسابك 26$ بعد كدا تجمع $$$ و تحول الفلوس على اى اكونت على الباى بال |
thx
|
mesh fahm 7aga
|
tib anta wslt le eih?
|
هههههههههههههههههههههههه ولا انا ارجو الشرح بالصور او شرح بالتفصيل يا ريت يا بوب
شكرا |
شكرا
|
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=EL LORD MIDO
ده هو اللنك الصحيح |
كله حوار فى حوار
|
ok
|
تاني انتم ما بتبطلوووووش
مفيش حاجه اسمها سيلك ببلاش اللي بيحصل لنو بياخد من كل واحد 1.25 دولار لما يسجل من خلاله حرااااااااام عليكم يا كدابيين |
lol
|
ياريت كل واحد يخلى رائيو لنفسو وانا جاربت الحكايا دى و نفعت و شحنت 750 سيلك ببلاش
|
هههههههههههههههههههههه مينفعش لان لازم يكون عندك اكونت Paypal و ده مينفعش في مصر و حتى لو اتعمل مبيشتغلش لانك لازم تكتب بيانات صح لانهم بيتأكدوا منها الاول :P
|
nooooooooooooooobs
|
اقتباس:
كله هجص في هجص :cool: |
tayb anta garboto ya man
|
nafsy kol wa7d yakhaleh fe nafso
badal magrabtosh malksh feeh |
ha2olk 7aga ya man
low kont garabto 2oly 7aset be eh baywg3 wala la2 |
noooooooooob
|
tkx
|
thank u man
|
ya gama3a mosh fe 7aga esmha silk b balash el nas deh mosh 3abeeta el nas deh 3amla el 7owar kolo 3shan teksab mosh 3shan yedona silk b balash :D
|
w kman howa e7na nekrah lma yekoon fe silk b balash :D:D dah 7ata 5ier w barka :P
|
ya 3m bdal anta sh7nt 750 silk we fr7an awy keda adena il tre2a be il pic 3ashan nfhm aktr lakin msh trmy kam klma fe il mawdo3 we tsbna keda 3ala showaia klam malosh lazma
|
اقتباس:
www.AWSurveys.com ana 7bat bs 2fyd el nas el tayba el fy montda da |
nooooooooooooooooooooooooooooooob lololololololol هى الطريقة حلوة بس كدا هيجيلى بلوك لان كدا بعمل visaمضروبة
|
hahahaha mawdoooooooooooooo3 fashel 100%
|
اقتباس:
|
احول على ال باى بال ازاى
|
ya man law el 7ewar sahl zay ma enta bet2ol keda ma kansh 7ad 3'olob wala dafa3 felos 3ashan esh7en silk ya 3am fo2 b2a
|
thx
how i move to paypal |
سوري علي الكلام الي انا هقوله بس ده كلام هلس اي كلام يا مان
|
بلاش جملة مضمون ببلاش 100%
التلاتة عمرهم ما يمشوا مع بعض أبداً :) |
law sama7t ehra7 bel tafseil 3ashan ana mesh 3aref a3mel 7aga
|
| الساعة الآن 07:35 PM. |