المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تحميل ال mbot متجدد بأستمرار يعمل مع اخر اصدار(16/11/2010)


mazagangy
02-09-2010, 04:25 AM
[CENTER]http://www.iraqup.com/up/20100902/D5Dnh-bI26_872191868.gif (http://www.iraqup.com/)

http://www.iraqup.com/up/20100902/24cNi-8PKb_693586179.JPG (http://www.iraqup.com/)
لتحميل البوت
اضغك علي


SilkRoad4arab (http://botters-heaven.net/)

الاسكان (http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2975162fa8597fa16c16c7058c959d971ac 78d887403ff6ad2c6c3af63b61983-1289368407)


ملاحظة عند التحميل هايديك 4 انواع بوت
احنا بوتنا هو

mBot_iSRO1.14c

omarhamad
02-09-2010, 04:27 AM
شكرا يا كبير و انشاء الله هنزلو و اجربوا بكره ان شاء الرحمن
شكرا تاني

DarkM@n
02-09-2010, 04:40 AM
يعني الجوي ماكس هي اللب عاملاه يعني اشتغل بيه علي ضمانتك ولا يه

™ Vitch« ®
02-09-2010, 05:00 AM
شكرا يا MaZa على الموضوع و المجهد و جارى الداون لود ^^

Mario
02-09-2010, 05:16 AM
مفيش له شرح ازاى هو يشتغل

mazagangy
02-09-2010, 05:21 AM
دة بوت زي الاس بوت بالظبط ومميزاتة كتير
وان شاءالله هانزل الشرح دلوقتي
ودة شرح التسجيل في الموقع بتاعة
وعمل اكونت علية
من هنا
http://www.silkroad4arab.com/vb/showthread.php?t=268351

kariim
02-09-2010, 06:37 AM
انا مش راضى يشتغل عاندى بيولى فى فيلات مش موجوده

alex_staf
02-09-2010, 07:06 AM
انا مش راضى يشتغل عاندى بيولى فى فيلات مش موجوده

نفس الكلام عندي

Controlled Black
02-09-2010, 07:13 AM
انا باجي افتحه بيجبلي الكلمه ده

Cannot Find `MSVCP 100.dlll`.Please,re-install This application

WadCool
02-09-2010, 07:36 AM
طب يا فادي انا المشكله اني بستعمل اس بووت عشان التمبل

منتا فاهم الفكرة البوت الوحيد اللي بيشتغل هناك هو الاس

هل الام ده ينفع اعمله سكريبتات زي الاس ويشتغل هناك ولا نو

عامة انا هدونه واشغله شوية كده لغايه ما اشحن الاس من تاني ^.^

شكرا علي المجهود وعلي الرفع المميز

weka 2009
02-09-2010, 07:50 AM
هناك مشكله في النسخه ارجو رفعها من الموقع لحين التأكد منها ولك مني كل تقدير وتحيه علي المجهود الجبار
ورمضان كريم:please:

mazagangy
02-09-2010, 03:59 PM
شكرا للردود اولا

ثانيا لو حد عندة مشكلة يدخل موضوع الاستفسارات ويكتبها وهايتم حلها :wavetowel2:

Anac0nda
02-09-2010, 04:13 PM
هوا انا لازم احمل الاربع فايلات ؟
:whistling2:

StarWars
02-09-2010, 04:51 PM
تسلم على البوت الرائع يا غالى

mazagangy
02-09-2010, 05:42 PM
انا باجي افتحه بيجبلي الكلمه ده

Cannot Find `MSVCP 100.dlll`.Please,re-install This application

ادخل موضوع الاستفسارات وهتلاقي تحميل الاداة الخاصة بحل المشكلة



هوا انا لازم احمل الاربع فايلات ؟
:whistling2:


يا جميل انتا تحمل mBot_iSRO1.3c.zip (http://82.165.134.202/download/index.php?id=29) 1.97 MB

/مان انا نزلتو وبيجبلى رساله دى invaild SRO directory detected please specify an update silkroad patch


ايوة انتا اول مرة تشغل البوت بيجلك الراسالة دية

دوس اوك
وبعديها اختار مكان سيلك رود علي الجهاز عندك بس كدة

kariim
02-09-2010, 06:00 PM
يا مان ياريت تررررررررروض بليز اما لما بدوش run client مش بيشغلها ليييييييييييه

mazagangy
02-09-2010, 07:48 PM
يا مان ياريت تررررررررروض بليز اما لما بدوش run client مش بيشغلها ليييييييييييه

يا جميل انا لسة رادد عليك في اخر مشاركة

وقولتلك تحدد مكان سيلك رود علي الجهاز وبعد كدة البوت هايفتح تكتب الايدي والباسورد

وتدوس لوجين وبعد كدة save وبعد كدة start client

kariim
02-09-2010, 09:22 PM
انا عملت كده والله ولسسسسه

Mario
03-09-2010, 12:46 AM
كانت عندى المشكله ده و انا حلتها

AnGLiCe
03-09-2010, 01:25 AM
يا استاذ معى احترامى لحدرتك الانتى فيرس رافض تنزيل الملف لوجود فايرس به ارجوا وضع سكان وشكرا :lulu14:

mazagangy
03-09-2010, 01:43 AM
انا عملت كده والله ولسسسسه


هااااااااااات صور علشان نعرف نحل مشكلتك

يا استاذ معى احترامى لحدرتك الانتى فيرس رافض تنزيل الملف لوجود فايرس به ارجوا وضع سكان وشكرا :lulu14:

ههههههههههههههههههه

انتا عندك انتي فيرس اية اصلا هههههههههههه

كاسبر انترنت سيكيورتي 2011 سليم 100%

افيرا بريميم سليم 100%

شوف بقي أل جاية دية

دة من مصدرة يعني مش انا ألي رافع فهمت

omarhamad
03-09-2010, 02:43 AM
علا انا عندي كاسبر سكي انترنت سيكيورتي و البوت سليم لو بقي الأنتي فيروس (avg أو Avast ) يبقي انا عرفت ليه طلعلك فيروس علشان دول حاجات اي كلام دا مره مسح سيلك رود كلهااااااااااااااااااا استخدم ال kasper او ال Avera

Sign_of_Hell
03-09-2010, 02:51 AM
عايزين نتأكد إنه مبيجبش بلوك و مفهوش باتشات هاك

AnGLiCe
03-09-2010, 04:36 AM
علا انا عندي كاسبر سكي انترنت سيكيورتي و البوت سليم لو بقي الأنتي فيروس (avg أو Avast ) يبقي انا عرفت ليه طلعلك فيروس علشان دول حاجات اي كلام دا مره مسح سيلك رود كلهااااااااااااااااااا استخدم ال kasper او ال Avera

ايوة انا عندى Avast شكرا انا هشيل الافاست وهجيب كاسبر :cop_download1:

mazagangy
03-09-2010, 04:47 AM
عايزين نتأكد إنه مبيجبش بلوك و مفهوش باتشات هاك

اي حد معرض للبلوك من اي بوت
بس البوت دة هيبقي بفلوس يعني انسي البلوك

بالنسبة للباتشات انا جايبلك مصدر الرسمي تمام
وانتا بتختار البوت وتنزلة ^^

ايوة انا عندى avast شكرا انا هشيل الافاست وهجيب كاسبر :cop_download1:

احسن حاجة

nosamix
04-09-2010, 09:38 AM
يا كبير انا بيجيلى فى التحميل 2 بوت مش اربعه ايه الحل؟ :smokeib:

weka 2009
04-09-2010, 09:54 AM
يا استاذ راجع تاني مفيش اربع بوتات الموجود اتنين والتنين مش شغلين وبعدين كده الناس هاتزهاء من أولها يا ريت تراجع عليه بنفسك مافيش غير 1.3d وده بايظظظظظظظظظظظظظظظ:offtopic:

WadCool
04-09-2010, 10:23 AM
تم نزول نسخه جديدة من البوت
النسخه المعدله وبها الحلول لكثير من مشاكل الدي سي وتعطل الاتاك


بالنسبه للانتي فيرس انا عندي الاس بووت الافيرا احيانا بيتعرف عليه انه فيرس :) مفيش خوف البوت نضيف وان شاء الله مفيش بلوك ولا حاجه

علي فكرة البوت مش جديد ده من اكتر من 3 شهور وناس ياما مجربينه

بالتوفيق :smokeib:

ahmeds2r
04-09-2010, 11:48 AM
el bot 3aleeh virus:ranting:

abu3li
04-09-2010, 03:10 PM
معلش يا مان أنا جات انزله مش موجود غير 2 بس و مش منهم ألى أنت قلت عليه أرجو رفعه مرة أخرى للتحميل

rakan_broker
04-09-2010, 10:02 PM
ياجماعة البوت مش شغال ليه مش عايز يعمل لوج ان

haredy
04-09-2010, 11:18 PM
ايوة هو كدة المطلوب:mf_toff:

mezo100
05-09-2010, 12:49 AM
يا مان ما بيبش ضاهر اصلاح الفيل

Rayan lover
05-09-2010, 12:45 PM
File Size
mBot1.45.zip 2.13 MB
mBot_iSRO1.3d.zip 1.98 MB

مش موجود غير اتنين

dodokook
06-09-2010, 02:19 PM
البوت يا جماعة بفلووووووووووووووووووووووس

hexia
06-09-2010, 05:31 PM
ty

سيف
06-09-2010, 06:11 PM
al Ver al Gded 13d
We B2h Be Real Money

سيف
06-09-2010, 06:12 PM
:111: :111: :111:
:111: :111:
:111:
:111: :111:
:111: :111: :111:
ال MB0T بأه بي Real Money
:sorry:

creater41
20-09-2010, 04:42 PM
ِِِشششششششششششكران:yuffie:

mido_asd_22
03-10-2010, 02:17 AM
الف شكر

sam_sm2004
09-11-2010, 05:07 PM
طب شؤال رفيع يا جماعة
في الاس بوت بيبقي فيرجين البوت مثلا 1.180 و بعد كدة بيقي 1.180 a وبعد كدة بعد تحديث يوم الثلاثاء 1.180 B

هل الام بوت بيبقي كدة ولا علي طول mBot_iSRO1.3c. ارجو الرد مع اني شايف في الموقع بدل ال سي --- دي

ارجو الرد يا فادي شكرا

Anac0nda
09-11-2010, 05:31 PM
mBot_iSRO1.14

ده اللى هتحمله

City Man
09-11-2010, 06:32 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

يا شباب مش المفروض ان [rSRO] mBot v1.0 Beta دا بتاع اللعبة الروسى

و [iSRO] mBot v1.13d دا بتاع اللعبة العالمية ؟؟


ولا اية الكلام علشان نعرف

ironkid1234
09-11-2010, 06:34 PM
Mesh sha5al by2oly sha5el al folder al sa7 bta3 silkroad

Anac0nda
09-11-2010, 06:57 PM
يا جماعه البوتات كلها مش شغاله
مش الام بووت بس

mobes
09-11-2010, 09:20 PM
مشكور بس متأخر xD:southpark_h4h:

ForceD
11-11-2010, 01:39 AM
فية مشاكل كتير قوى كدا لية :111 (3):

Anac0nda
11-11-2010, 02:42 AM
مشاكل ايه؟؟

emir_romance
12-11-2010, 03:52 AM
cann't find Msvcp100.dll. re_install this application
بيجيب رساله الخطا دى لو فيه ملفات ادمجها مع البوت علشا يبقي الموضوع كامل

yehya00
12-11-2010, 12:15 PM
مشكوور بس ليه النود 32 مش رادى ينزلو

elshaib
16-11-2010, 04:00 PM
:pullhair:
لو سمحت النود32 ليه مش رادي ينزل البوت

Anac0nda
16-11-2010, 06:07 PM
:pullhair:
لو سمحت النود32 ليه مش رادي ينزل البوت


مشكوور بس ليه النود 32 مش رادى ينزلو

حاليا لسه ماعرفش
cann't find Msvcp100.dll. re_install this application
بيجيب رساله الخطا دى لو فيه ملفات ادمجها مع البوت علشا يبقي الموضوع كامل

http://download.microsoft.com/download/5/B/C/5BC5DBB3-652D-4DCE-B14A-475AB85EEF6E/vcredist_x86.exe


بتنزل دى و بتسطبها و بيشتغل معاك على طول

margret
19-11-2010, 12:22 AM
الله ينور يا بوب و فى انتظار المذيد



With BesT Wishes : Margret

Ty All

lDarkBluel
22-11-2010, 03:54 AM
شكرا يا جميل على الافاده و ليك جزيل الشكر

o0_DeaTh_0o
23-11-2010, 03:42 PM
al m-bot nzl 23/11/2010
aaaaaaaaaaaa :))

احمد هلال
25-11-2010, 12:13 AM
انا بيقولى الاصدار ده خطاء